Administratief Medewerker

Wij bieden

Een functie in een leuk en positief team waar je je kunt ontwikkelen en groeien in een boeiende en professionele werkomgeving waar we snel besluiten nemen en onze klanten het beste geven.

 

Al 14 jaar biedt Codex aan profit- en nonprofit-organisaties kennisintensieve hoogwaardige dienstverlening bij het optimaliseren van premies en het benutten van regelingen in de loonsfeer. Wij ondersteunen organisaties bij het blijvend gezond maken van de HR- en salarisadministratie. Van onjuistheden tot extra opbrengsten, wij halen eruit wat erin zit.

 

Onze focus ligt op sociale premieregelingen, fiscale regelingen, pensioenen, AO-dossiers, instroomregelingen en subsidies.

 

Wij hebben een grote portefeuille van relaties in geheel Nederland in vrijwel alle sectoren, waaronder veel grote ondernemingen en instellingen.

 

Wij geloven in de kracht van automatisering en digitalisering van processen en in kennis en samenwerken. Wij beschikken over unieke in-house ontwikkelde software, waarmee grote hoeveelheden gegevens accuraat en snel kunnen worden verwerkt. Hiermee ga jij ook aan de slag.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline Vos via 0118 – 419 669.

 

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie via j.vos@codex.nl. 

 

Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.