Van onzekerheid zekerheid maken, daar ligt onze kracht.

Wij zijn Codex. Wij optimaliseren de HR- en salarisadministraties van onze opdrachtgevers. We kennen de verplichtingen, weten waar organisaties recht op hebben en bieden antwoord op vragen als: ‘Gebruik ik alle mogelijke regelingen en subsidies?’ ‘Betaal ik niet te veel?’ ‘Is mijn pensioenadministratie op orde?’ en ‘Zijn mijn WGA-lasten niet te hoog?’

 

Van deze onzekerheid zekerheid maken, daar ligt onze kracht. We leiden onze opdrachtgevers door het doolhof van wet- en regelgeving omtrent sociale premieregelingen, fiscale regelingen, pensioenen, subsidies en WGA-dossiers, van instroom tot uitstroom.

 

In die rol maken we complexiteit helder. Onze loonkostenexperts ontcijferen en versimpelen, creëren inzicht vanuit overzicht en ontdekken zo verbeterpunten en gemiste kansen. We bieden betrouwbare risicoanalyses en helpen opdrachtgevers zelfs met problemen waarvan niet bekend is dat deze er zijn.

 

Daarbij gebruiken onze experts specifieke loonkostensoftware, die grote hoeveelheden data snel en accuraat kan verwerken. Gegevens worden vakkundig geanalyseerd, waarbij zelfs het kleinste detail niet aan de aandacht ontsnapt.

 

En het bijzondere is, wij stellen deze slimme Codex software ook ter beschikking aan onze opdrachtgevers! Met krachtige tools en dashboards geven wij inzicht in proces en resultaat, 24/7 en altijd up-to-date.

 

Codex werkt voor grote toonaangevende organisaties en ook kleinere bedrijven in veel verschillende branches. Daardoor houden we een breed perspectief. Het streven naar juistheid en volledigheid is onze drijfveer. Altijd en overal.

 

Want we willen zoveel mogelijk organisaties optimaal in staat stellen hun loonkostenregie in eigen hand te nemen.

 

Dat is zekerheid.

 

Codex. Loonkostenregie.