Bijbaan - Administratief Medewerker

Wij zijn voor ons kantoor in Vlissingen voor het team van de binnendienst op zoek naar een student die als administratief medewerker aan de slag wil in onze business. Voor circa 16 uur in de week, op arbeidstijden die we flexibel kunnen invullen. Je kunt goed met mensen overweg, kunt een boodschap overbrengen, bent accuraat en krijgt er energie van om samen met het team succesvol te zijn. Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie via j.vos@codex.nl. 

Functie-inhoud

Je werkt samen met je collega’s bij het effectueren van regelingen voor onze klanten. Het is belangrijk dat je actief telefoneert met medewerkers van de klanten en gegevens administreert in onze eigen software. Je bewaakt het proces en volgt de taken op die uit het systeem worden aangegeven. Om dit goed uit te kunnen voeren beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en klantgerichtheid. Je bent MBO+ opgeleid, beheerst de Nederlands taal uitstekend (mondeling en schriftelijk), je bent een teamspeler maar kunt ook zelfstandig goed werken.

 

Je krijgt een functie in een leuk en positief team waar je je kunt ontwikkelen in een boeiende en professionele werkomgeving waar we snel besluiten nemen en onze klanten het beste geven. Er is ruimte om te groeien in de functie en bij een goede administratieve achtergrond kunnen ook andere taken worden uitgevoerd. Het is een functie in de uitvoering met uitzicht op een vaste aanstelling. Je krijgt een vast salaris en goede ondersteuning.

Over Codex

Al 14 jaar biedt Codex aan profit- en nonprofit-organisaties kennisintensieve hoogwaardige dienstverlening bij het optimaliseren van premies en het benutten van regelingen in de loonsfeer. Wij ondersteunen organisaties bij het blijvend gezond maken van de HR- en salarisadministratie. Onze focus ligt op instroomregelingen, fiscale premieregelingen, pensioenen, AO-dossiers en subsidies.

 

Wij hebben een grote portefeuille van relaties in geheel Nederland in vrijwel alle sectoren, waaronder veel grote ondernemingen en instellingen. Wij geloven in de kracht van automatisering en digitaliseren van processen, in kennis en in samenwerken. Wij beschikken over unieke in-house ontwikkelde software, waarmee grote hoeveelheden gegevens accuraat en snel kunnen worden verwerkt. Hiermee ga jij ook aan de slag.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie of Codex kun je contact opnemen met Jacqueline Vos via 0118 – 419 669. Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie via j.vos@codex.nl. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld